Samenwerken

Samenwerken

De HIT-Week is een unieke kans om de doelgroep “nieuwe studenten” direct en op eigen wijze te bereiken. Wij denken graag mee om uw boodschap op een creatieve manier aan de doelgroep over te brengen! Bij interesse kunt u ons benaderen voor een sponsorpakket. In het document van het sponsorpakket kunt u alles lezen over de studentenintroductie en de rol die u hierin kunt gaan spelen. Wellicht roept dit nostalgische beelden bij u op: de goede oude studententijd!

0
+
Studenten
0
Dagen
0
+
Foto's
0
Sponsor opties

Bestuur

Bestuur

De Heerlense Introductie Tijd Week (HIT-Week) wordt ieder jaar georganiseerd door het HIT-bestuur in opdracht van Zuyd Hogeschool. Het HIT-bestuur wisselt ieder jaar en bestaat uit 4 studenten die naast hun studie tijd opzij zetten om de HIT-Week mogelijk te maken. Zij stellen zich even kort aan jullie voor hier, wees niet bang om ze een mailtje te sturen als je vragen hebt!

Voorzitter

Stijn Schets

Voorzitter
voorzitter@hit-week.nl

Olla, ik ben Stijn Schets, 25 jaar en ben de voorzitter van de HIT-Week dit jaar. 4 Jaar geleden heb ik kennis leren maken met de introductie als hoofd zijnde. Nu ga ik deze opgedane ervaring gebruiken voor het neerzetten van een leuke week voor jullie.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als mij over deze week.

See You There!!

Penningmeester

Bjarne Krottjé

Penningmeester
penningmeester@hit-week.nl

Hallo, mijn naam is Bjarne Krottjé, ik ben 19 jaar en ben dit jaar penningmeester van de HIT-week. Mijn taak is dat ik zicht heb op het geld voor de HIT-week.

Vorig jaar heb ik meegedaan als deelnemer, dit was echt een geweldige week!

We gaan er een hele leuke HIT-week van maken, ben jij er ook bij?

Secretaris

Anouk Hoebergen

Secretaris
secretaris@hit-week.nl

Hoihoi! Ik ben Anouk Hoebergen en mag dit jaar onderdeel uitmaken van het HIT-week bestuur met als functie secretaris.

Drie jaar geleden heb ik zelf deelgenomen aan de introductie. De twee jaar daarna heb ik mij ook ingezet voor de introductie. Ik zie de introductieweek als dé mooiste week van het jaar.

Je neemt een kijkje in het studentenleven waarbij je nieuwe mensen leert kennen en de tijd van je leven hebt! Ik hoop jou dan ook graag te zien tijdens de HIT-week van 2019 en er samen een onvergetelijke week van te maken!

Algemeen

Arjen Merkenhof

Algemeen
algemeen@hit-week.nl

Hey ik ben Arjan Merkenhof, ik ben 21 jaar en studeer engineering op ZUYD hogeschool. Ik zit momenteel nog in mijn eerste jaar.

Ik ben nu ook een organisator voor het HIT evenement dat ook dit jaar weer georganiseerd wordt. Mijn taak is “algemeen” ik help de andere hoofden met dingen organiseeren en allerlei andere zaken. Ik hou van een goed feestje, sporten, airsoft en nieuwe mensen leren kennen.

We gaan er dit jaar weer een geweldige week van maken.

‘Geniet, maar nooit met mate.’ – Alex Ruijvenkamp

HIT-Week wordt mede mogelijk gemaakt door